TeamHet Quattro Development team
Ik wil jullie laten weten dat ik de aangereikte technieken en brainstormsessies mét succes al een aantal keren heb toegepast binnen "mijn" communicatieteam.
KR - Stad Gent
Karl Mortier
Over Karl Mortier
  • Preventieadviseur in Opleiding (Prebes vzw)
  • Licensed Instructor in Applied Innovation Open Genius (UK)
  • Licensed Instructor in Mind Mapping Think Buzan (UK)
  • Coaching vanuit Gestaltvisie (IVC)
  • Facilitator in Creativiteit (COCD)
  • Erkend Loopbaancoach (VDAB)

Karl Mortier is  als creatief expert de grondlegger van Denkkrachtig, het expertisecentrum van Quattro Development dat creativiteit en innovatie vorm geeft in mens en organisatie.    In zijn jarenlange ervaring als trainer/coach én professioneel topfacilitator  verricht Karl Mortier ook intens onderzoek- en ontwikkelingswerk rond innovatie en creativiteit.

Na een jarenlange ervaring als provinciale woordvoerder en KMO-projectcoördinator voor UNIZO in West-Vlaanderen, maakt hij de overstap naar het ondernemerschap in 2007.  Hij vervolmaakte zich verder bij het COCD (Centrum Ontwikkeling van het Creatief Denken), het IVC als Gestaltcoach en bij OPP als gecertifieerd MBTI-begeleider en bij Tony Buzan aan Henley Business School in Henley-On-Thames.

Karl Mortier is ThinkBuzan Licensed Instructor, en behoort hiermee tot een breed internationaal netwerk van professionals actief in innovatie en creativiteit.  Hij is grondlegger van BIMM, Belgium is Mindmapping samen met 2 collega's Ilse Bal en Marina De Roover.  

In 2016 behaalde Karl Mortier zijn erkenning als Licensed Instructor in Applied Innovation bij Open Genius in de Henley Business School.

Waarom Karl Mortier?

Karl heeft al veel ondernemende watertjes doorzwommen. Hij staat voor een directe en creatieve aanpak met een enthousiasme dat pakt en blijft plakken.  Sterk inleven in operationele situaties vormen een absoluut pluspunt.    In zijn coachingsaanpak opteert hij voor de kracht van de creativiteit.  

Meer info

Cases van Karl Mortier
Terug
© 2017 Quattro Development • Webdesign PopComSitemapContact
TwitterFacebookLinkedIn